ВАШИЯТ МАГАЗИН ЗА ПРЕМИУМНИ РЕШЕТКИ И ПУШАЧИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ

НАШАТА ИСТОРИЯ

За нас

ОТ КАНСАС ДО ПРАГА ...
Клинт Майер израства във ферма за добитък в Канзас, преди да работи в Остин в продължение на 2 години, където се влюбва в барбекю в стил Тексас. През 2008 г. се премества в Прага и започва да пуши месо в задния двор.
ПЪТУВАНЕТО ЗАПОЧВА ...
Когато изследва най-добрите скари и пушачи, които купува, Клинт се реши Yoder Smokers, поради тяхното качество и производителност. Clint & Eva решиха да донесат тези фантастични продукти Eurопера, така че те започнаха BBQ EuropeОПОС.
ОПИТ НА ВАЖНИТЕ ...
Клинт и Ева станаха сертифицирани съдии за барбекю с Kansas City Barbeque Society, след което сформира професионален състезателен екип, наречен Bohemian BBQи са организирали фестивали за барбекю в Прага. Те са имали успех на престижни състезания като Jack Daniel’s World Championship, World Food Championship, Prime Uve European Invitationalopean Invitational и много други. Освен това те осигуряват кетъринг за барбекю и посещават фестивали на храната. Всичко това се прави с продуктите, които те предлагат, като им предоставя широк спектър от практически опит.
ИЗПРАЩАМЕ ВСЯКОГА ...
С дългогодишен опит в международните продажби и логистика, BBQ Europeope е в състояние да организира доставка до вас, правейки процеса плавен и ефективен. Приемаме редица възможности за плащане и предоставяме пълна гаранция за вашия продукт с техническа поддръжка и резервни части.
НАШАТА АНГАЖИМЕНТ ЗА ВАС ...
Ние приемаме нашето обслужване на клиенти много сериозно и винаги сме на разположение за съвет и подкрепа. Искаме да ви помогнем да намерите най-доброто решение за вас и след това да направите вашето барбекю успешно, независимо дали готвите в задния си двор или управлявате ресторант. Независимо дали става въпрос за консултации, поддръжка, резервни части или други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!