DIN BUTIKK FOR PREMIUM GRILLER & RYGERE

bestsellere

VORES HISTORIE

Om os

FRA KANSAS TIL PRAG ...
Clint Meyer voksede op på en kvægbedrift i Kansas, inden han arbejdede i Austin i 2 år, hvor han blev forelsket i grill i Texas-stil. I 2008 flyttede han til Prag og begyndte at ryge kød i baghaven.
REJSEN BEGYNDER ...
Da Clint undersøgte de bedste grill og rygere at købe, besluttede han sig for Yoder Smokerspå grund af deres kvalitet og ydeevne. Clint & Eva besluttede at bringe disse fantastiske produkter til Europe, så de startede BBQ Europeop.
OPLEVSAGER ...
Clint & Eva blev certificerede grilldommere med Kansas City Barbeque Society, dannede derefter et professionelt konkurrencesteam kaldet Bohemian BBQog har arrangeret grillfestivaler i Prag. De har haft succes ved prestigefyldte konkurrencer som f.eks Jack Daniel’s World Championship, World Food Championship, Prime Uve European Invitationalopean Invitational og mange andre. Derudover leverer de grill-catering og deltager i madfestivaler. Alt dette gøres med de produkter, de tilbyder, hvilket giver dem en bred vifte af praktisk erfaring.
Vi sender overalt ...
Med mange års erfaring inden for international salg og logistik, BBQ Europeope er i stand til at arrangere forsendelse til dig, hvilket gør processen jævn og effektiv. Vi accepterer en række betalingsmuligheder og giver fuld garanti på dit produkt med teknisk support og reservedele.
VORES FORPLIGTELSE TIL DIG ...
Vi tager vores kundeservice meget alvorligt og er altid tilgængelige for rådgivning og support. Vi vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og derefter gøre din grill vellykket, uanset om du laver mad i din baghave eller driver en restaurant. Uanset om det er til rådgivning, support, reservedele eller andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!