KAUPPA ENSIMMÄISIIN GRILLIIN JA Tupakoitsijoihin

MYYDYIMMÄT

MEIDÄN TARINAMME

Tietoa meistä

KANSASTA PRAGAAN…
Clint Meyer varttui karjatilalla Kansasissa, ennen kuin työskenteli Austinissa 2 vuotta, missä hän rakastui Texas-tyyliseen BBQ: han. Vuonna 2008 hän muutti Prahaan ja alkoi tupakoida lihaa takapihalla.
MATKA ALKAA ...
Tutkiessaan parhaita grilliruokia ja tupakoitsijoita Clint päätti Yoder Smokers, niiden laadun ja suorituskyvyn vuoksi. Clint & Eva päätti tuoda nämä upeat tuotteet Europe, joten he aloittivat BBQ Europeop.
KOKEMUKSET ...
Clint & Eva tuli sertifioiduiksi BBQ - tuomareiksi Kansas City Barbeque Society, sitten muodostivat ammattimaisen kilpailutiimin nimeltä Bohemian BBQ, ja ovat järjestäneet BBQ-festivaaleja Prahassa. He ovat menestyneet arvostetuissa kilpailuissa, kuten Jack Daniel’s World Championship, World Food Championship, Prime Uve European Invitationalopean Invitational ja monet muut. Lisäksi he tarjoavat grilliruokaa ja osallistuvat ruokafestivaaleille. Kaikki tämä tapahtuu heidän tarjoamillaan tuotteilla, mikä antaa heille laajan valikoiman käytännön kokemuksia.
Lähetämme mihinkään ...
Monivuotinen kokemus kansainvälisestä myynnistä ja logistiikasta, BBQ EuropeOpe pystyy järjestämään toimituksen sinulle, mikä tekee prosessista sujuvan ja tehokkaan. Hyväksymme useita maksutapoja ja tarjoamme tuotteellesi täyden takuun teknisen tuen ja varaosien kanssa.
SITOUMUKSEMME TEILLE…
Suhtaudumme asiakaspalveluumme erittäin vakavasti ja olemme aina käytettävissä neuvoja ja tukea varten. Haluamme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun sinulle ja tekemään sitten BBQ: si onnistuneen riippumatta siitä, valmistatko ruokaa takapihallasi vai pitäisitkö ravintolaa. Olipa kyseessä neuvonta, tuki, varaosat tai muut kysymykset, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!