VAŠA TRGOVINA ZA PREMIJUM REŠETKE I PUŠAČE

NAJPRODAVANIJI

O NAMA

O Nama

OD KANSA DO PRAGA ...
Clint Meyer odrastao je na farmi goveda u Kansasu prije nego što je dvije godine radio u Austinu, gdje se zaljubio u roštilj u teksaškom stilu. 2. preselio se u Prag i počeo pušiti meso u dvorištu.
PUTOVANJE POČINJE ...
Tijekom istraživanja najboljih roštilja i pušača koji se kupuju, Clint se odlučio za njih Yoder Smokers, zbog njihove kvalitete i performansi. Clint & Eva odlučili su donijeti ove fantastične proizvode Europe, pa su počeli BBQ Europeop.
ISKUSTVO JE VAŽNO ...
Clint i Eva postali su certificirani suci za roštilj s Kansas City Barbeque Society, zatim je formirao profesionalni natjecateljski tim tzv Bohemian BBQi organizirali su BBQ festivale u Pragu. Imali su uspjeha na prestižnim natjecanjima poput Jack Daniel’s World Championship, World Food Championship, Prime Uve European Invitationalopean Invitational i mnogi drugi. Uz to, nude roštilj i posjećuju festivale hrane. Sve se to radi s proizvodima koje nude, pružajući im širok raspon praktičnog iskustva.
DOSTAVLJAMO BILO GDJE ...
S dugogodišnjim iskustvom u međunarodnoj prodaji i logistici, BBQ Europeope vam može organizirati dostavu, čineći postupak glatkim i učinkovitim. Prihvaćamo niz mogućnosti plaćanja i pružamo potpuno jamstvo za vaš proizvod s tehničkom podrškom i rezervnim dijelovima.
NAŠA PREDANOST VAMA ...
Svoju korisničku službu shvaćamo vrlo ozbiljno i uvijek smo vam na raspolaganju za savjet i podršku. Želimo vam pomoći pronaći najbolje rješenje za vas, a zatim učiniti vaš roštilj uspješnim, bilo da kuhate u svom dvorištu ili vodite restoran. Bilo da se radi o savjetovanju, podršci, rezervnim dijelovima ili bilo kojim drugim pitanjima, ne ustručavajte se kontaktirati nas!