ВАША ПРОДАВНИЦА ЗА ПРЕМИЈУМ РЕШЕТКЕ И ПУШАЧЕ

НАЈБОЉЕ ПРОДАВАНИ

НАША ПРИЧА

O nama

ОД КАНСА ДО ПРАГА…
Цлинт Меиер је одрастао на фарми говеда у Канзасу пре него што је две године радио у Аустину, где се заљубио у роштиљ у тексашком стилу. 2. преселио се у Праг и почео да пуши месо у дворишту.
ПУТОВАЊЕ ПОЧИЊЕ ...
Током истраживања најбољих роштиља и пушача који се купују, Клинт се одлучио за њих Yoder Smokers, због њиховог квалитета и перформанси. Цлинт & Ева су одлучили да донесу ове фантастичне производе Eurопе, па су почели BBQ Europeопе.
ИСКУСТВО ЈЕ ВАЖНО…
Цлинт & Ева су постали сертификовани ББК судије Kansas City Barbeque Society, затим формирао професионални такмичарски тим тзв Bohemian BBQ, и организовали су ББК фестивале у Прагу. Постигли су успех на престижним такмичењима као што је Jack Daniel’s World Championship, World Food Championship, Prime Uve European Invitationalопеан Инвитатионал и многи други. Поред тога, нуде роштиљ и присуствују фестивалима хране. Све се то ради са производима које нуде, пружајући им широк спектар практичног искуства.
БЕСПЛАТИМО БИЛО ГДЕ ...
Са дугогодишњим искуством у међународној продаји и логистици, BBQ Europeопе је у могућности да вам организује испоруку, чинећи поступак глатким и ефикасним. Прихватамо низ могућности плаћања и пружамо пуну гаранцију на ваш производ уз техничку подршку и резервне делове.
НАША ОБВЕЗА ЗА ВАС ...
Службу за кориснике схватамо врло озбиљно и увек смо вам на располагању за савете и подршку. Желимо да вам помогнемо да пронађете најбоље решење за вас, а затим да ваш роштиљ буде успешан, било да кувате у свом дворишту или водите ресторан. Било да се ради о консултацијама, подршци, резервним деловима или било којим другим питањима, не устручавајте се да нас контактирате!