DIN BUTIK FÖR PREMIUMGRILL & RÖKARE

BÄSTSÄLJARE

VÅR HISTORIA

Om Oss

FRÅN KANSAS TILL PRAG ...
Clint Meyer växte upp på en boskap i Kansas innan han arbetade i Austin i två år, där han blev kär i grillen i Texas-stil. 2 flyttade han till Prag och började röka kött i trädgården.
RESAN BÖRJAR…
När han undersökte de bästa grillarna och rökarna att köpa bestämde sig Clint för Yoder Smokers, på grund av deras kvalitet och prestanda. Clint & Eva bestämde sig för att ta med dessa fantastiska produkter till Europe, så de började BBQ Europeopen.
ERFARENHETSFRÅGOR ...
Clint & Eva blev certifierade grilldomare med Kansas City Barbeque Societybildade sedan ett professionellt tävlingslag kallat Bohemian BBQoch har organiserat grillfestivaler i Prag. De har haft framgång vid prestigefyllda tävlingar som Jack Daniel’s World Championship, World Food Championship, Prime Uve European Invitationalopean Invitational och många andra. Dessutom erbjuder de grillmat och deltar i matfestivaler. Allt detta görs med de produkter de erbjuder, vilket ger dem ett brett utbud av praktisk erfarenhet.
VI LEVERERER NÅGONSTEN ...
Med många års erfarenhet inom internationell försäljning och logistik, BBQ EuropeOpe kan ordna frakt till dig, vilket gör processen smidig och effektiv. Vi accepterar en rad betalningsalternativ och ger full garanti på din produkt med teknisk support och reservdelar.
VÅRT ÅTAGANDE TILL DIG ...
Vi tar vår kundservice mycket seriöst och är alltid tillgängliga för råd och support. Vi vill hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig och sedan göra din grill framgångsrik, oavsett om du lagar mat i din trädgård eller driver en restaurang. Oavsett om det gäller rådgivning, support, reservdelar eller andra frågor, tveka inte att kontakta oss!